Fem kjappe med intern Isabelle Engelhart

Hils på vår nye intern i New York, Isabelle Engelhart!

1. Hva var det første du tenkte da du så deg selv i speilet i dag tidlig?

At jeg måtte smøre skuldrene mine med bodylotion fordi jeg ble veldig solbrent i helgen. Jeg koste meg gløgg i Battery Park (New York) og glemte helt konseptet solkrem.

2. Hva er din favoritt sosiale medier-plattform?

Instagram troner øverst på listen min, med Pinterest som en god nummer to.

3. Beskriv deg selv med tre ord.

Nysgjerrig og energisk. En gladlaks (er allergisk mot fisk, men liker å oppføre meg som en), rett og slett.

4. Hvor har du bodd i verden?

Jeg er født og oppvokst i Bærum, men da jeg var 20 år valgte jeg å flytte til Moelv. I Moelv gikk jeg på folkehøyskole i ni måneder før turen bar tilbake igjen til Oslo, nærmere bestemt Majorstuen. Jeg bestemte meg så for at jeg trengte en forandring i livet og flyttet til Rio de Janeiro, Brasil. Der ble jeg i seks måneder for å jobbe frivillig for Karanba i favelaen. Etter Rio de Janeiro gikk ferden videre til San Diego i California. Her tok jeg en bachelor i Mass Media. Jeg snuste litt rundt i USA i løpet av bacheloren og forelsket meg fullstendig i New York. Jeg ble så forelsket at jeg valgte å ta masteren min her. Jeg oppgraderer altså for tiden CV-en min med en Graduate Degree på The New School i NYC.

5. Du har virkelig reist en del! Nå som sommerferien er her – fortell om dine beste flyrutiner! 

Jeg har laget meg noen fine rutiner i løpet av mine mange reiser. Disse rutinene er fantastiske, spesielt på lengre flyturer. Det er lite som skal til for å få en litt mer behagelig reise!

  • Ha alltid med deg ekstra skift slik at du kan skifte til noe mer komfortabelt før du setter deg til rette.
  • Når flyet har lettet og ting har roet seg litt, renser jeg ansiktet og tar på meg en varm genser og en kosebukse.
  • Halvannen time før vi lander, renser jeg igjen ansiktet mitt og legger på en «sheet mask» (klikk deg inn på ordet om du lurer på hva en «sheet mask» er) med masse fuktighet. Etter cirka 20 minutter kaster du masken og skifter tilbake til det du hadde på deg før du hoppet inn i noe mykere. Nå er det bare å forlate flyet – opplagt og fresh! (Ja, dette kan gutta også gjøre.)

God sommer! Klem fra dyson.drager