6 fantastiske nettsider med gratis Stock Photos!

En god tekst fortjener gode bilder, men det er ikke alltid lett å finne bilder av høy kvalitet som passer innholdet ditt og i tillegg er lov til å bruke fritt. Vi i dyson.drager har saumfart internett for deg og deler bildebankene vi digger.

1. Pixabay

Her finner du fotografier av høy kvalitet. Alle bilder kommer fra sidens medlemmer. Ønsker du å være en ekstra god kollega på hjemmekontoret, kan du spandere en kopp kaffe på favorittfotografen din gjennom paypal.

2. Gratisography

Om du trenger veldig spesifikke illustrasjonsbilder som er morsomme eller rare, er dette riktig sted å starte letetokten. Alle bildene er redigerte på en måte som gir de et polert og gjennomført uttrykk.

3. Splitshire

Minimalistiske og visuelt slående bilder gjør seg godt i lengre artikler eller bloggposter. Her kan du finne stemningsfulle bilder som ikke roter til det visuelle uttrykket ditt, men i stedet gir akkurat nok informasjon til å heve teksten din.

4. New Old Stock

Både bloggen New Old Stock og det norske Digitalarkivet er gode kilder til nostalgiske, historiske og gamle bilder. De fleste bildene på disse sidene kan brukes fritt til alle formål.

5. IM Free

Dette er en fantastisk kuratert samling av grafiske elementer, originale fotografier og illustrasjonsbilder som gir deg alt du trenger til hele nettsiden din. Alt er organisert ut fra tema, som gjør det lett å lete seg frem til relevante bilder.

6. Flickr

Skriver du om noe helt spesifikt eller lokalt hjelper det ikke med generiske eller amerikanske stock photos. På Flickr kan du finne bilder som treffer presist og er tett forankret til teksten din.

Det finnes selvfølgelig mange flere sider enn dette, men her har du hvert fall noe å bryne deg på. 

– Hilsen oss i dyson.drager

Kilde: bootstrapbay.com
Foto: Gratisography