SOSIALE MEDIER - dyson.drager
16517
page-template-default,page,page-id-16517,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

SOSIALE MEDIER

Trenger du hjelp til å oppdatere Facebook, Instagram, Twitter eller Snapchat? Det er viktig å være synlig der kunden befinner seg. Bedrifter har ofte store mål om å være synlige, men tiden strekker ikke alltid til. Dere vil merke forskjell med oss på laget.

 

Vi tilbyr strategi, workshops, utvikling av posteplaner, «take over» av kanalene, krisekommunikasjon, kundebehandling, annonsering, analyse og rådgivning – alt etter hva dine behov er.

dyson.drager har hjulpet mange med sosiale medier

«dyson.drager har gitt oss en kickstart i sosiale medier ved å skape og kommunisere små historier fra vår virksomhet. Ord, språk og bilder har dannet et grunnlag og en rød tråd for hvordan vi selv skal jobbe videre med kommunikasjon. dyson.drager bidro til at vi kunne fokusere på kjernevirksomheten vår, mens de dannet en solid fan-base i sosiale medier. Jeg anbefaler alle i en startup-fase å outsource sosiale medier, slik at man heller kan ha fullt fokus på oppstart enn posting i sosiale medier.»

– GoGrilla.no

 

«Når krisen er et faktum og kommentarfeltene på sosiale medier koker, er dyson.drager den beste samarbeidspartneren man kan ha. Sammen med dyson.drager utarbeidet vi raskt gode svar, og byrået sørget for å øke bemanningen, slik at vi kunne håndtere situasjonen. dyson.drager forstår viktigheten av god kommunikasjon tilpasset de ulike sosiale medier-kanalene.»

– Æppen Æ, REMA 1000

Vil du vite mer?

Send oss en e-post på kontakt@dysondrager.no eller te@dysondrager.no.

Sosiale medier