Hvorfor velge oss - dyson.drager
245
page-template-default,page,page-id-245,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Hvorfor velge oss?

 

Plutselig ble vi alle webredaktører!

 

Strategisk kommunikasjon handler om å oppnå satte mål for et selskap eller enkeltperson. Alle virksomheter driver i dag med kommunikasjon og nesten alle eier en nettside.

 

Oppdaterer dere nettsiden jevnlig, er dere i rute på sosiale medier og kommuniserer dere på riktige plattformer?

 

Er svaret «ja» på ett eller flere av disse spørsmålene – så fortjener du en klapp på skulderen! Men ikke vær flau om du trenger hjelp! La oss bistå og du vil merke stor forskjell.

dyson.drager har base i Oslo og New York. Vi jobber med alt fra små, til store kunder. La oss gjøre deg mer synlig på nett, oppdatere nettsiden din eller starte den bloggen du alltid har ønsket deg. Kanskje du vil starte en internasjonal nettbutikk fra en hytte på Røros?  De fleste av oss trenger hjelp til tekst og innhold – vi gleder oss over å kunne hjelpe!

Kontorlandskap med laptop
pencils-762555_640
writing-828911_640

første avsnittKUNDEBEHANDLING. La oss bli kjent med deg og din virksomhet! Vi hjelper deg med å finne riktige arenaer for synlighet og nå dine strategiske mål. Har du mange kunder som prøver å nå deg via din blogg, Instagram-profil eller nettside – men ikke tid til å svare? Vi hjelper deg med å snakke med kundene dine. Outsourcer du kundebehandlingen vil kundene dine garantert merke forskjell. Ta kontakt i dag – det er viktig å være til stede i alle kanaler.

første avsnitt SOSIALE MEDIER. Det er viktig å være til stede på sosiale medier. Om du trenger avlastning eller hjelp med blogg, nettbutikken, Instagram eller SEO, så er dyson.drager AS alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Det spiller ingen rolle om du har kontorer i Tønsberg eller butikk i Ålesund – selv om vi ikke er der du holder til – så vil vi alltid ha tid til en kaffe over Skype. Uansett bedrift er sosiale medier blitt en viktig del av markedsmiksen. Ikke la Facebook-siden din seile sin egen sjø!

første avsnittVI PRØVER ALLTID Å BLI BEDRE! Det er viktig med tilbakemeldinger. Alle våre kunder blir bedt om å komme med en evaluering etter endt oppdrag, og vi tar til oss både ris og ros.

første avsnittALLE OPPDRAG ER FORSKJELLIGE. Vi er her om du har spørsmål. Vi skreddersyr et tilbud til deg, uansett behov. Ta kontakt med oss, vi svarer på alle henvendelser på kaffe@dysondrager.no.