Dette er oss - dyson.drager
28
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

dyson drager

Kjerstin Ofstad Drager - tekstforfatter

Kjerstin Ofstad Drager

Kjerstin elsker ord og har lang fartstid som skribent. Hun har tilbragt syv år i Aller media, både som nett- og papirjournalist. I tillegg kan hun skilte med erfaring fra avis og tv. Kjerstin elsker innhold og er drevet av en altoppslukende skrivelyst. Det beste hun vet er ord og uttrykk, og til omgangskretsens irritasjon så kan alt gjøres om til et ordspill. Kjerstin vil gjerne leve i en verden der alle er på sosiale medier, og tilbringer det meste av sin våkne tid med nesen ned i et blad eller foran en skjerm.

ASTRID KLÆBO DYSON -tekstforfatter

Astrid Dyson

Astrid er en bevandret formidlingsentusiast. Kort fortalt så har hun jobbet i radio, lokal-tv, i reklamebyrå og som frilanser. Astrids mantra er: «Om du kan skrive så klarer du å nå fram med budskapet ditt, uansett kanal.» Lidenskapen for ord startet lenge før sms og MSN, og hun elsker alle mulige plattformer som kan fylles opp med ord og innhold. God kommunikasjon handler først og fremst om tid, kunnskap og innsikt. Astrid er full av gode råd om du lurer på hvordan noe skal formidles.

Agnes Østengen skribent

Agnes Østengen

Agnes er en fremoverlent kommunikatør med en skarp penn. Bachelorgraden i Medier og kommunikasjon har utstyrt henne med gode skriftlige kommunikasjonsevner, samt et godt blikk for det visuelle. Hun forelsker seg fort i nye digitale løsninger og trives best foran en skjerm, med kaffekoppen som selskap. Med lang fartstid som journalist, kommunikasjonsmedarbeider og SoMe-ekspert i ulike bransjer, finner hun riktig form og kanal til budskapet ditt. Agnes elsker å trylle med ord og jobber hardt for å skape teksten du drømmer om.Dina Christophersen

Dina er en klassisk tekstnerd med hjerte for omdømmebygging og strategisk kommunikasjon. Med en bachelor i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania, har hun mange triks på lur for å sikte seg inn i bevisstheten til ulike målgrupper. Hun er en utpreget estetiker med sans for det visuelle, noe som gir utslag i et over gjennomsnittlig antall timer daglig tilbragt på Instagram. Dina oppdaget lidenskapen for tekst gjennom støvete gamle bøker, men lager like gjerne treffende innhold til sosiale medier som til blogger og nettsider.Line Victoria Redtrøen

Line er en tekstentusiast med stor kjærlighet for god kommunikasjon. Interessen for tekst blomstret opp allerede i ung alder, og siden har hun hatt sansen for gode formuleringer og treffende tekster. I baklomma har hun en bachelorgrad i Markedsføring fra Høyskolen Kristiania som har gitt henne god innsikt i strategi og markedskommunikasjon. Line er perfeksjonist ut til fingerspissene. Hun elsker å leke seg med tekster – særlig når hun kan bruke humor med gode punchlines.

Line Victoria Redtrøen

+ 47 920 82 453

linevictoria @ dysondrager.no

Therese Norum Halvorsen

Therese er en ordkomponist med godt gehør. Fasinasjonen for opplevelsene ord og språk kan gi tok bo i henne allerede på barneskolen. Bachelorgraden i nordisk språk, litteratur og retorikk fra Universitetet i Oslo har gitt henne en skarp penn og et godt trent analytisk blikk på tekst. Hun studerer nå Tekst og Skribent ved Westerdals Oslo ACT. Therese skriver gjerne til fingrene får gnagsår og har én favorittlek hun aldri sier nei til: ordspill.

Therese Norum Halvorsen

+ 47 988 37 923

therese @ dysondrager.no

linkedin-logo

Ida Eilsø

Ida har en sann lidenskap for kundebehandling. Hun har jobbet med salg og kundeservice i drøye ti år. I dag studerer hun Digital Markedsføring ved Westerdals Oslo ACT, og hun elsker den digitale verdenen – spesielt sosiale medier, nettbutikker og prediktiv markedsføring. Ida har en brennende interesse for å lære mest mulig om alt mulig, og om nettene drømmer hun om at nettrollene er utryddet, og om et renset internett som kun er fylt med brukervennlige nettsider.

Ida Eilsø

+ 47 986 91 466

ida @ dysondrager.no

linkedin-logo

Emilie Henriksen

Emilie er lidenskapelig opptatt av trender i sosiale medier. Hun blir raskt oppslukt i nye digitale løsninger, og mener at brukervennlighet er førsteprioritet. Emilie studerer Digital Markedsføring ved Westerdals Oslo ACT. Hun anser studiet for å være en eneste stor godtepose, fylt med nyttig kunnskap innen både kommunikasjon og teknologi. Emilie er spesielt opptatt av markedsstrategi, og mener at det å skape innhold som gir verdi er avgjørende for å engasjere kunden.

Emilie Henriksen

+ 47 900 62 308

emilie @ dysondrager.no

linkedin-logo

Sunniva Gjervik

Sunniva er en kunnskapsrik og ambisiøs perfeksjonist. Hun har tidligere studert Digital Kultur ved UiB, noe som har utstyrt henne med en forståelse for samspillet mellom teknologi og kultur. Nå tar Sunniva en bachelor i Digital Markedsføring ved Westerdals Oslo ACT. Hun har tidligere jobbet som SoMe-ansvarlig hos Masterbloggen, hvor hun oppdaget lidenskapen for å eksperimentere med ord og bilder for å skape det rette budskapet som engasjerer.

Sunniva Gjervik

+ 47 478 32 900

sunniva @ dysondrager.no

linkedin-logo

Linn Marie Lundh

Linn Marie er levende opptatt av å formidle. Hun har tidligere tatt kurs i Tekstforfatting og Kreativ skriving ved Høyskolen Kristiania, og tar nå en bachelor i Manus ved avdelingen for Film og TV hos Westerdals. Hun mener gode historier hører hjemme både i sosiale medier og bøker, og hun har et godt øye for den visuelle delen av kommunikasjon. Hun er lidenskapelig opptatt av å formidle, og ser på det å treffe riktig målgruppe med riktig budskap som en egen kunst.

Linn Marie Lundh

+ 47 464 411 90

linnmarie @ dysondrager.no