dyson.drager tilbyr - dyson.drager
32
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-32,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Tjenester

Content Managing

Sammen ser vi på det du ønsker å få ut av plattformene du er på, eller vil være på. Vi hjelper deg, enten du vil fornye innholdet på nettsiden din eller trenger hjelp til å slette en Facebook-side som ikke er i bruk. Ta kontakt for et rådgivningsmøte.

snakkeboble-clipboard
snakkeboble-tekst

Community Management

Stadig flere norske merkevarer begynner å bli dyktige på å drifte sine digitale og sosiale kanaler – men fortsatt har mange en lang vei å gå. Vi tar over roret, og skaper engasjerende innhold for din målgruppe. En community manager (CM) sitt ansvar er å stimulere og bygge publikummet rundt merkevaren ved å produsere innhold og sjekke daglig omtaler på de sosiale kanalene. En CM har stor forståelse for hva som skal til for å få publikummet til å elske merkevaren din.

Tekst for din webside / intranett / nettbutikk

Å skrive for web er blitt en nisje i dag. Når la du sist ut et innlegg? Skulle du ønske at du kunne blogge hver dag? Kanskje det er på tide å fornye firmasiden din. Google ønsker også kvalitet på nettsider. Det er flere faktorer som gjør det viktig å ha godt innhold på nett.

snakkeboble-tekst
snakkeboble-sosiale-medier

Sosiale medier

Trenger dere hjelp til å oppdatere Facebook, Instagram, Twitter eller Snapchat? Det er viktig å være synlig der kunden befinner seg. Bedrifter har ofte store mål om å være synlige, men tiden strekker ikke alltid til. Dere vil merke forskjell med oss på laget.

Bloggkampanjer

«Word of mouth» er en spennende måte å markedsføre seg på. Ønsker du at ditt produkt skal omtales på en blogg? Det finnes store og flinke bloggere i alle sjangre. Mamma- og pappabloggere, mote-, livsstils- og reisebloggere ønsker seg godt innhold på bloggene sine. Vi i dyson.drager hjelper din bedrift med hele prosessen, fra kontakt til publisitet.

snakkeboble-blogg
snakkeboble-tekst

Content Marketing

Alle bedrifter vil ha økt eksponering, flere leads og større omsetning. Uten godt innhold vil ikke en markedsføringsstrategi fungere, fordi det ikke vil eksistere innhold som får mottageren til å lese, ta kontakt eller kjøpe. Content marketing er verdifullt innhold som trekker kunder til egne kanaler, først og fremst nettsiden. Ofte kalt landingssiden. Kjært barn har mange navn: content marketing, CM eller innholdsmarkedsføring om du vil – er godt innhold som trigger forbrukeren til handling eller øker merkevarens gjenkjennelse.

Språkvask

Du har bare noen få sekunder på deg til å fange målgruppens oppmerksomhet. Hvis du allerede har teksten klar, kan det være nyttig å la andre lese over før du publiserer. Flyt i språket, samt godt innhold tilpasset riktig målgruppe og plattform, er avgjørende. Hvis du ikke får det til ved første forsøk, er det neste artikkel eller nettside som vinner. Send teksten din til dyson.drager og vi vasker den ren og fri for feil.

snakkeboble_vask
snakkeboble-papir

Tekstarbeid generelt

Digitale nyhetsbrev, tekst for nettbutikk, pressemeldinger, internaviser, kundemagasiner, reklame, slogans, firmamotto og oversettelse. Det ligger en strategi bak alle setninger dyson.drager produserer. Vi tilbyr teksthjelp der bedriften ikke strekker til. Enten vi sparker dere i gang eller overtar Facebook-kontoen din for alltid.

SEO

Det hjelper ikke å ha verdens beste nettside om ingen finner den, eller om innholdet ikke treffer målgruppen. Vi hjelper deg med å optimalisere nettsiden din slik at brukerne ser akkurat deg når de søker i Google.

snakkeboble-seo

Vil du vite mer? Book et møte i dag!